Kik vagyunk mi? Kik vagyunk mi?
Loading...

Kik vagyunk mi?

Csapatunk

Ismerd meg tapasztalt csapatunkat

Csapatunk a gázkazán cserének és karbantartásának szakértői, több éves tapasztalattal a gázberendezések telepítésében és szervizelésében, biztosítva ügyfeleink számára a legmagasabb szintű szolgáltatást és biztonságot.

Briák László

Vezető víz-, gáz-, fűtésszerelő

László, aki több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a gáztechnológia területén, a csapatunk vezető szerelője. Ő felelős a műszaki tervezésért és a bonyolult telepítésekért. László személyes figyelmet fordít minden projektre, biztosítva, hogy minden munka a legmagasabb szakmai színvonalon valósuljon meg.

Briák-Varga Andrea

Vezető értékesítő és kapcsolattartó

Andrea, aki az ügyfélkapcsolatok és értékesítés szakértője, több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a szolgáltatási szektorban. Ő az, aki az első kapcsolatot teremti meg az ügyfelekkel, és segíti őket a szolgáltatásaink megismerésében, valamint az igényeiknek leginkább megfelelő megoldások kiválasztásában.

A további csapat

Csapatunk további tagjai közé tartoznak kiválóan képzett szerelők és segédmunkások, akik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a gáziparban. Mindannyian elkötelezettek amellett, hogy biztonságos és hatékony szolgáltatást nyújtsanak. Az ő munkájuk teszi lehetővé, hogy gyorsan és hatékonyan válaszoljunk ügyfeleink igényeire.

Provi - Domus Kft. - családi vállalat a minőségi gázkazán szolgáltatásokért

A Provi - Domus Kft. egy megbízható, családi tulajdonban lévő vállalat, amely a gázkazán csere és javítás szakértőjeként ismert. Bár méretét tekintve nem olyan nagy, mint a multinacionális cégek, de nem is olyan kicsi, hogy ne tudjon teljes körű szolgáltatást nyújtani ügyfeleinek. Székhelyünk Budapest, de tevékenységünket Budapest mellett Pest megye összes településén is kiterjesztettük.

Szolgáltatásaink közé tartozik az egyszerűsített gázkazán csere és javítás, ahol a legújabb technológiákat alkalmazzuk, hogy biztosítsuk ügyfeleink számára a megbízhatóságot és hatékonyságot. Cégünk elkötelezett a magas minőségű munka, az ügyfél-elégedettség és a biztonságos működés mellett. Csapatunk tapasztalt szakemberekből áll, akik mindig készen állnak arra, hogy segítsenek az ügyfelek igényeinek megfelelő megoldások megtalálásában.

A Provi - Domus Kft. célja, hogy kiváló szolgáltatást nyújtson a lakossági és kereskedelmi ügyfelek számára egyaránt, folyamatosan fejlődve és az új iparági trendeket követve. Hisszük, hogy a családi vállalatok ereje az egyéni figyelemben és a személyes kapcsolatokban rejlik, amelyeket ügyfeleinkkel építünk.

Vegyen fel velünk kapcsolatot
Kapcsolatfelvétel

Kérjen árajánlatot a egyszerűsített gázkazán csere szolgáltatásainkra!

Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy segítsen megtalálni a legjobb megoldást otthona vagy vállalkozása számára. Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Vegyen fel velünk kapcsolatot